Human capital verduurzamen corona pandemie

Verduurzamen human capital corona pandemie

De corona pandemie heeft grote gevolgen op de werkvloer. Nu, maar ook in de toekomst. Bijna 80% van de huidige thuiswerkers wil ook na de pandemie veel vanuit huis blijven werken, maar er zijn nog lang niet altijd afspraken gemaakt over hybride werken.

Aanpassingen op de werkvloer

Uit de laatste meting van het NEA-COVID-19 onderzoek dat is gepubliceerd blijkt dat bijna driekwart van de werknemers op locatie en bijna 90% van de thuiswerkers aangeeft dat het werk veranderd is. Vooral als het gaat om het contact met collega’s, klanten, leerlingen, patiënten etc. maar ook in de uitvoering van het werk.

Veel werknemers verwachten dat de verandering blijvend is. Het aanpassen aan die verandering op de werkvloer gaat niet altijd vanzelf. Een op de 5 werknemers op locatie heeft vooral tijd nodig om te wennen en 1 op de 7 een aanpassing aan de werkplek. Bij thuiswerkers geeft een vijfde aan een werkplekaanpassing nodig te hebben.

Factsheet corona pandemie 2021

Verduurzamen human capital

Hoe is het gesteld met jouw medewerkers? Is het wijsheid om jouw personeel nog meer te belasten met risico op uitval, of is nu juist het moment om jouw human capital effectiever in te zetten en te verduurzamen met een circulair hr beleid?

Maak een afspraak met een van onze consultants om jouw mogelijkheden te verkennen.

Unlimited Human Strategies logo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.