Uitnodiging workshop | Mens & werk in een nieuwe realiteit | Unlimited Human Strategies

Uitnodiging workshop | Mens & werk in een nieuwe realiteit

Wil jij jouw werknemers binden, bevlogen en gelukkig houden in deze krappe arbeidsmarkt?

Wil je dat jouw organisatie de komende 10 jaar groeit en bloeit?

Ben jij er klaar voor om effectief leiding te geven in deze nieuwe realiteit?

Heb je één van deze vragen met ja beantwoord? Neem deel aan de workshop Mens & Werk in de nieuwe realiteit met Victor Overmars & Loubna Zarrou. Ontdek in één middag de strategieën en tools die nodig zijn voor de transformatie.

Dit is wat wij zien

De afgelopen twee jaar heeft werkend Nederland zich moeten aanpassen aan een nieuwe manier van werken. Niet meer naar kantoor, maar werken vanuit huis. Geen toevallige ontmoetingen op de afdeling of bij de koffieautomaat, maar geplande zoom of teams meetings. Niet meer in de file, maar wel uitdagingen in het combineren van persoonlijk en professioneel leven.

Maar ook:

  • Mondige professionals die makkelijker switchen als ze niet meer gelukkig zijn in hun werk.
  • Hoge stressbeleving en overspannenheid, vaak leidend tot lang verzuim en een lage productiviteit.
  • Een krappe arbeidsmarkt.

Veel van deze uitdagingen waren er al voor de pandemie, maar worden er nu door versterkt. Er is meer nodig dan verandering. Er is een transformatie nodig. Maar hoe faciliteren we deze transformatie op een duurzame manier?

Anders denken!

Einstein leert:

“We cannot solve our problems with the same level of thinking we used when we created them.”

Jouw uitdaging is om op een andere manier te gaan denken over werk dan je tot nu toe hebt gedaan. Een nieuwe manier van denken is nodig om de uitdagingen te tackelen en je voor te bereiden op de toekomst. Om die slag te maken, is het belangrijk is om eerst bewust te worden van de denkpatronen die jou hebben gebracht waar jij vandaag staat.

Waar gaat deze workshop over?

Je krijgt inzicht in jouw huidige manier van denken over het organiseren van mensen en werk plus hoe deze manier van denken sommige uitdagingen in stand houdt. Ervaar hoe een andere manier van denken, andere resultaten geeft. Een andere manier van denken gebaseerd op hoe mensen van nature zijn en wat mensen nodig hebben om hun beste werk te leveren. Deze andere manier van denken leidt ook tot de inzet van andere strategieën en tools om dit effectief te faciliteren.

Voor wie is deze workshop

DGA’s, bestuurders, directieleden en HR-managers.

Wanneer is de workshop?

21 april 2022 van 13:00 – 17:00 met aansluitend een borrel. Inloop vanaf 12:30.

Waar is de workshop?

De Vergadergarage, Oude Raadhuisstraat 1 in Leidschendam.

Wie zijn de hosts?

Loubna Zarrou is een professioneel spreker, change facilitator en auteur van Alle Mens aan Dek, een boek over sociale innovatie in de publieke sector. LinkedIn

Victor Overmars is eigenaar van Unlimited Human Strategies onderdeel van Unlimited People. Als transformator weet hij mensen te raken. LinkedIn

Waarom wil je erbij zijn?

Doorbreek oude denkpatronen en leer effectief te kijken en handelen wanneer het gaat om de relatie tussen mens en werk. Ontmoet en leer van anderen op dezelfde reis.

Waarom nu?

Nu de wereld langzaam maar zeker uit de pandemie komt, ontstaat er een kans om een organisatie te creëren waar jouw mensen trots op zijn en waar ze graag een bijdrage aan willen leveren. Maak jij ook gebruik van dit moment?

Wat is de investering?

€ 150 excl. btw p.p.

Er is plek voor maximaal 10 personen. Aanmelden kan t/m 14 april 2022.

Tot donderdag 21 april!

Tickets bekijken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.