Hoe kan onze organisatie de komende 10 jaar groeien in plaats van overleven? Mens & werk in een nieuwe realiteit. Workshop 21 april | Victor Overmars

We moeten opnieuw kijken naar mens en werk in deze nieuwe realiteit

We leven in een nieuwe realiteit. Op de werkvloer hebben we te maken met een nieuwe generatie werknemers die anders kijken naar werk en leven dan hun voorgangers. Wat maakt dat zij niet naadloos in de oude structuren passen. Hiernaast zijn mensen hybride of thuis gaan werken. Zijn er grote veranderingen in Europa die effect op ons hebben. En is er sprake van krapte op de arbeidsmarkt met een bijkomende war on talent.
Deze informatie is niet nieuw, maar het is duidelijk dat we momenteel van binnenuit én van buitenaf te maken met een hoop nieuwe uitdagingen. Kortom we hebben met elkaar opnieuw te kijken naar mens en werk.

Wat moet je doen om de komende 10 jaar niet alleen te overleven, maar zelfs te groeien en bloeien?

Zoals wij ernaar kijken moeten we wat gaan doen aan het organiseren van mens en werk. De wijze waarop dit nu geregeld worden stamt nog uit het industriële tijdperk. Het is een oude manier van organiseren waarbij we gebruik maken van het aspect controle. Milde én strengere vormen van controle om gedaan te krijgen wat er volgens ons moet gebeuren.

Het is tijd voor wat nieuws.

Waarom? We leven in een nieuwe realiteit! Hoe zou je nú mens en werk kunnen organiseren, rondom de mens in plaats van controle? Als je de mens weet te inspireren en te bekrachtigen in z’n kwaliteiten, dan kom je tot hele nieuwe realisaties. Mensen gaan groeien en bloeien. Er wordt een beroep gedaan op elementen waar nog niet eerder een beroep op is gedaan.

Uitnodiging workshop Mens & werk in een nieuwe realiteit.

Het is tijd voor een frisse kijk vanuit principes van deze tijd. Hier hebben wij de workshop ‘Mens & Werk in een nieuwe realiteit’ voor ingericht. Met een groep van 10 personen ervaar je hoe denken vanuit andere principes, tot een nieuwe beleving komt met gewenst resultaat.

Meld je aan voor de workshop op 21 april 13:00 – 17:00 met aanvullende borrel.

Workshop bekijken

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.